Crònica

24è aniversari dels Castellers de Sabadell

Aquest cap de setmana ha estat ple d’activitats dels Saballuts amb dues actuacions, una cada dia.

El dissabte a la tarda arrencàvem la celebració del nostre aniversari, amb l’actuació de Sabadell festa i tradició, acompanyats dels nostres fillols els Castellers de Castellar de Vallès.

Començàvem l’actuació amb un intent desmuntat de 4d8, a causa d’un problema en els pisos superiors.

A segona ronda, vam optar per fer el 3d8, però la sort no estava a favor nostre i el 3d8 només quedava carregat, quan l’enxaneta començava la baixada.

A la tercera ronda, un 4d7 per calmar els ànims de la colla. I en ronda de repetició, el 2d6.

Un cop acabada l’actuació vam tenir sopar i concert al local, que de ben segur van servir per recuperar l’estat anímic de la colla.

 

Diumenge a la plaça del Mercat, celebràvem l’actuació del nostre 24è aniversari, acompanyats dels Castellers de Sant Cugat i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau.

Degut a la caiguda del dissabte i alguna baixa del tronc, el programa de castells no va ser tant ambiciós com la colla es plantejava.

Obríem la diada amb el 4d8, castell un pèl nerviós, però que servia per esvair dubtes de l’intent desmuntat del dissabte i recuperar els ànims i les sensacions.

A segona ronda el 7d7, que cada dia està més a prop de pujar un pis més.

I per tancar la ronda de castells un 5d7 de tràmit.

Per acomiadar-nos de la plaça, el tradicional vano de 5 i el bateig de les noves camises.

A plaça amb nosaltres, els Castellers de Sant Cugat van carregar el 5d8 i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau van portar castells de la gamma alta de set.

En resum:
Sabadell festa i tradició
Castellers de Sabadell: 2pd4, id4d8, 3d8c, 4d7, 2d6, pd5 i 2pd4
Castellers de Castellar: pd4, 2d6, 5d6, 3d6a i pd4ps

24è aniversari:
Castellers de Sabadell: 2pd4, 4d8, 7d7, 5d7 i Vd5
Castellers de Sant Cugat: 2pd4, 5d8c, 4d7, 3d7 i 2pd4
Castellers de Sant Pere i Sant Pau. pd4, 2d7, 4d7p, 4d7 i vd5

Però aquest cap de setmana no només hem fet castells, sinó que també hem fet moltes més activitats on l’#efecteSaballut s’ha viscut amb intensitat. Dissabte amb el sopar al local i el concert de Pasqual i els desnatats, on més d’un i de dos es van atrevir a pujar a l’escenari a cantar o a tocar algun instrument. I el diumenge amb el dinar d’aniversari, acompanyats per un bon número de Castellers de Sant Pere i Sant Pau, la festa de l’escuma, on els més petits i els no tan petits s’ho van passar d’allò més bé i la xocolatada.

Ara toca omplir el local i continuar amb la feina que estem fent, aquest cap de setmana anem a l’emblemàtica plaça de Sant Jaume de Barcelona, amb motiu de l’aniversari de la colla local i allà volem fer una gran actuació.