Crònica

49è aniversari dels Castellers de Barcelona

Aquest diumenge els Saballuts hem actuat a la diada del 49è aniversari dels Castellers de Barcelona, a l’emblemàtica Plaça de Sant Jaume.

Hem entrat a plaça amb el primer pilar de 4 caminat de la temporada, una de les bèsties negres de la colla, però que en els últims anys hem anat dominant de forma esplèndida i cada dia ens sentim més còmodes.

A primera ronda, hem descarregat un controlat 4d8, el 9è de la temporada.

A segona ronda hem descarregat el 7d7, seguint amb la línia de treball per poder-lo pujar un pis més en les pròximes cites.

I a la tercera ronda, igual que la setmana passada, hem descarregat el 5d7.

Diada tranquil·la de la colla, que serveix per recuperar ànims i sensacions després de l’aniversari agredolç que vam tenir. I seguint la dita, fent un pas enrere en la progressió de la temporada, perquè pròximament en puguem fer dos endavant i acabar el primer tram de temporada de forma fantàstica.

A plaça els Minyons de Terrassa han completat la millor actuació, descarregant el 3d9f, el 2d8f i el pd6. Els castellers de Barcelona amb la tripleta de vuit i els Castellers de la Vila de gràcia amb castells de set.

En resum:
Castellers de Barcelona: pd4cam, 3d8, 2d8f, 4d8, Pd5balcói 7pd4
Minyons de Terrassa: pd4cam, 2d8f, 3d9f, 4d8, Pd6 i Vd5
Castellers de Sabadell: pd4cam, 4d8, 7d7, 5d7 i vd5
Castellers de la Vila de Gràcia: pd4cam, 7d7c, 4d7, 5d7 i Vd5

Aquesta setmana no tenim assajos ni actuacions, però la setmana que ve tornem amb més forces que mai, per preparar el mes de juliol, on l’ #efecteSaballut viurà el seu punt àlgid a la diada de Festa Major de Barberà del Vallès!