Crònica

Actuació de Diada de Diumenge de Rams a Manresa

Aquest diumenge ens hem desplaçat a la ciutat de Manresa, per actuar a la diada de Diumenge de Rams organitzada per la colla local, els Tirallongues de Manresa.

 

Hem començat la diada amb dos pilars de quatre reivindicant la llibertat dels presos polítics i la repressió que s’està vivint a Catalunya. Seguidament hem obert l’actuació amb el 5d7 tranquil i sense patir cap problema.

A la segona ronda ha estat el torn del 7d7, que a diferència de la setmana passada, ha estat molt millor de mides i d’una execució dominada. Per tancar la ronda de castells hem completat un 3d7, que crida pujar-lo un pis més en les pròximes actuacions. Hem acabat amb un vano de 5.

 

Repetim la mateixa actuació que la setmana passada, que serveix per anar rodant el tronc i per agafar confiança amb la plaça.

 

Avui hem actuat amb els Tirallongues de Manresa amb el 2d7 com a castell més destacat, els Castellers de Sant Cugat amb l’estrena del 4d8 i els castellers del Riberal amb els castells bàsics de 6.

 

En resum:

Castellers de Sabadell: 2p4, 5d7, 7d7, 3d7, vd5

Tirallongues de Manresa: 2p4, 2d7, 3d7a, 4d7, vd5

Castellers de Sant Cugat 2p4, 4d8, 5d7, 3d7, p5

Castellers del Riberal p4, 2id4d7, 4d6, 3d6, p4

 

Aquesta setmana no actuem, però la següent tenim la primera actuació a la nostra ciutat i la colla té ganes de treure del forn els primers castells de vuit. No t’ho pensis més, treu la camisa i la faixa de l’armari i vine al local l’ #efecteSaballut t’espera!!