Crònica

Actuació de la Diada del Tèxtil a Sabadell

Aquest diumenge hem actuat per primer cop aquesta temporada a Sabadell amb motiu de la diada del Tèxtil, organitzada pel Gremi de Fabricants. La diada havia de tenir lloc al Carrer Sant Quirze, i ni la pluja, que ha fet acte de presència, no ha pogut aturar l’ #efectesaballut i hem traslladat l’actuació al nostra local.

Amb el local ple de gom a gom, hem volgut començar la diada realitzant dos pilars de quatre en record a la nostra companya Núria Vírseda i el pare del nostre sots cap de colla David Manzano que ens han deixat en els darrers dies.

A primera ronda hem encarat l’objectiu principal de la diada, el primer 4d8 de la temporada, que hem descarregat amb el típic tremolí de l’estrena però amb solvència, tot i els nombrosos canvis respecte el de l’any passat.

A segona ronda hem descarregat el 7d7, que cada setmana va agafant millors mides i que de ben segur que el veurem d’un pis més aquest primer tram de temporada.

Per tancar les rondes de castells hem descarregat el tercer 5d7 de la temporada, amb algun canvi respecte als primers, però que no ha mostrat problemes.

Per acabar l’actuació i ja fora al local, hem completat un vano de 5.

La primera actuació a la nostra ciutat, ha servit per obrir la casella de castells de 8 i seguir rondant els castells de la gamma alta de 7, que han de pujar un pis més al llarg de la temporada.

Avui ens han acompanyat uns esplèndids Moixiganguers d’Igualada, que han completat la primera clàssica de 8 de la temporada, els Castellers de la Sagrada Família amb l’estrena del seu castell insígnia el 3d7ps, i els Castellers de Cerdanyola amb els castells de 7 amb agulla com a protagonistes.

En resum:

Castellers de Sabadell: 2p4, 4d8, 7d7, 5d7 Vd5
Moixiganguers d’Igualada: 3d8, 4d8, 2d7, Vd5
Castellers de la Sagrada Família: 5d7, 3d7ps, 3d7, 2p4
Castellers de Cerdanyola. 4d7, 3d7a, 4d7a, p5

Aquest dissabte tenim una molt bona actuació a Tarragona, a la diada d’inici de temporada dels Xiquets de Tarragona. Si volem rodar el 4d8 i portar alguna estrena més, hem de ser-hi tots dilluns, dimecres i divendres al local. Vinga va que el mes de maig està a la cantonada!!