Crònica

Actuació de la Diada d’inici de temporada dels Xiquets de Tarragona

Aquest dissabte hem actuat a la diada d’inici de temporada dels Xiquets de Tarragona i per segona setmana seguida, la pluja ha fet traslladar l’actuació a un lloc cobert.

Hem començat la diada descarregant el segon 4d8 de la temporada, amb una execució molt similar al de la setmana passada, però més tranquil•la.

A segona ronda hem apostat pel 2d7, el primer de la temporada, que ha presentat canvis a nivell de terços, respecte a la temporada anterior i que ha tingut una execució nerviosa però que no ha patit en excés.

A tercera ronda hem descarregat el quart 5d7 de la temporada.

Per acabar l’actuació hem realitzat un vano de 5 i totes les colles hem alçat un pilar de 4 simultàniament reivindicant la llibertat dels presos polítics.

Amb l’estrena del 4d8 de la setmana passada i la del 2d7 d’aquesta, seguim fent passos per realitzar la clàssica de 8, que és l’objectiu d’aquestes primeres actuacions de la temporada.

Hem compartit plaça amb tres grans colles com són els Xiquets de Tarragona, els Xiquets de Reus i la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

La Colla Vella ha portat els dos castells bàsics de 8, el 9d7 i el pilar de 6 i els Xiquets de Reus i els Xiquets de Tarragona han portat castells de 7, amb el 5d7 com a castell més destacat.

En resum:

Xiquets de Tarragona: 5d7, 4d7a, 3d7, Pd5, 4Pd4
Colla Vella dels Xiquets de Valls: 3d8, 4d8, 9d7, Pd6, Vd5
Castellers de Sabadell: 4d8, 2d7, 5d7, Vd5
Xiquets de Reus: 3d7, 4d7a, 5d7, Pd5

La setmana que ve l’#efecteSaballut visita la població veïna de Badia del Vallès on actuarem acompanyats dels Castellers de Caldes i els Marrecs de Salt. L’any passat en aquesta plaça vam aconseguir completar la primera clàssica de 8 del curs, ho farem aquesta temporada?