Crònica

Actuació d’inici de temporada a Barberà del Vallès

Aquest diumenge els Saballuts hem celebrat la diada d’inici de temporada i no ho hem fet a la ciutat de Sabadell com és habitual, sinó que ho hem fet a la nostra segona Plaça, Barberà del Vallès.

 

Hem iniciat la diada amb els tradicionals pilars de 4 i a primera ronda hem descarregat el 5d7, un castell que està cridat a pujar un pis més al llarg de la temporada i treure’ns l’espineta de no haver-lo pogut portar a plaça la temporada passada.

 

A segona ronda hem descarregat un treballat 7d7, el castell més multitudinari que hem portat en aquesta diada. Ha estat útil perquè molts castellers i castelleres han pogut recuperar sensacions després de les vacances.

 

A tercera ronda ha estat el torn d’un dominat 3d7. Finalment, per tancar l’actuació hem descarregat un vano de 5.

 

L’actuació d’avui ha servit per donar rodatge als pisos superiors i per començar a tenir les primeres sensacions a plaça del que ha de ser una gran temporada.

 

Avui ens han acompanyat els Castellers de Sant Cugat del Vallès amb un 2d7 com a castell més important, els Castellers d’Esplugues  i els Castellers de Cornellà amb el 3d7 com a castell destacat.

 

En resum:

Castellers de Sabadell 2Pd4, 5d7, 7d7, 3d7, vano de 5

Castellers de Sant Cugat 2Pd4, 2d7, 5d7, 4d7, vano de 5

Castellers d’Esplugues  Pd4dol, 3d7, 4d7, 5d6, 2d4

Castellers de Cornellà Pd4, 3d7, 4d6p, 3d6ps, Pd4

La propera setmana actuem a la diada de Diumenge de Rams a Manresa, qui sap si per portar el primer castell de vuit de la temporada… Ens veiem aquesta setmana a assaig, que l’ #efecteSaballut tot just acaba d’arrencar!