Crònica

Aniversari dels Castellers de Berga i Festa Major a Puigcerdà

Segon cap de setmana de molta activitat castellera i social de la colla.

Dissabte vam actuar al 6è aniversari dels nostres fillols, els Castellers de Berga.

A primera ronda vam descarregar el 4d8, sense complicacions, a segona ronda, el torn del 7d7 i per tancar les rondes de Castells el 5d7. En rondes de pilar, un pilar de 5 per acomiadar-nos de l’emblemàtica plaça de Sant Pere de Berga.

A Plaça els Castellers de Berga van fer una gran actuació amb castells de la gamma alta de set i els Sagals d’Osona que venien d’una gran festa major, van portar a plaça castells de 7, amb el 3d7a com a castell més destacat.

En resum:
Castellers de Berga: 2pd4, 5d7, 2d7 i 7d7
Castellers de Sabadell: 2pd4, 4d8, 7d7, 5d7 i Pd5
Sagals d’Osona: 2pd4, 3d7a, 4d7, 3d7 i Pd5

I diumenge a la tarda vam actuar a la Festa Major de Puigcerdà, juntament amb els Castellers de Santpedor.

En primera ronda vam descarregar el 4d7, en segona ronda el millor Castell de la diada, el 5d7 i a la tercera el 3d7. Vam acabar el cap de setmana amb dos pilars de 4.

Una diada on vam fer moltes rotacions en el tronc i que va servir també per estrenar alguns castellers.

Ens van acompanyar els Castellers de Santpedor que van portar castells de 6.

En resum:
Castellers de Sabadell: 2pd4, 4d7, 5d7, 3d7 i 2dp4
Castellers de Santpedor: Pd4, id2d6, 3d6a, id3d6, 3d6 i Pd5

Però aquest cap de setmana no només vam fer castells, sinó que també vam gaudir de 48 hores de convivència, que van començar a les quatre de la tarda del dissabte amb la sortida dels autocars de Sabadell, fins al diumenge passades les 11 de la nit, quan els autocars en van tornar a deixar a la nostra ciutat.

Vam poder gaudir de la festa del 6è aniversari dels castellers de Berga i també de la nit a l’hotel de Bellver de la Cerdanya. El diumenge, els més esportistes, van fer una caminada per les muntanyes dels Pirineus, i els altres un bany a la piscina de Puigcerdà, tot esperant l’hora de l’actuació.

I ara última setmana d’assajos abans de les vacances d’estiu on tocarà rematar la feina i fer una bona actuació el Dissabte a Caldes de Montbui.