Crònica

Diada de la Tripleta a Vic

Com ja va sent habitual en aquest tram inicial de temporada, la pluja ha fet acte de presència i hem agut d’actuar en un lloc tancat, i ja és la tercera actuació aquesta temporada! Aquesta setmana ha tocat al local dels Sagals d’Osona amb motiu de la diada de la Tripleta.

Hem iniciat l’actuació amb el segon 3d8 de la temporada.

A segona ronda hem optat pel tercer 2d7 de la temporada que cada dia crida pujar-lo un pis més.

Per acabar la diada hem completat el quart 4d8 de l’any, completant així la segona clàssica de vuit.

Per tancar la diada hem descarregat un vano de 5.

Iniciem el mes de maig amb dues clàssiques a la butxaca i amb els castells bàsics de vuit dominats i la colla ja pensa de forma realista, en fer passos cap als castells de la gamma alta de vuit en les pròximes setmanes.

Pels amants de les estadístiques castelleres, aquesta diada ha servit per fer números rodons dels nostres castells bàsics de vuit. Hem aconseguit el 115è 3d8 descarregat de forma consecutiva i hem assolit els 250 castells bàsics de vuit descarregats.

Ens han acompanyat els Sagals d’Osona actuant com a colla amfitriona, que han estrenat els 3d8 i l’ha acompanyat del 2d7 i el 5d7, castells que també han completat els Xics de Granollers, juntament amb l’estrena del primer castell de vuit de la temporada, el 4d8.

En resum:
Sagals d’Osona: 5d7, 3d8, 2d7, Pd5
Castellers de Sabadell: 3d8, 2d7, 4d8, Vd5
Xics de Granollers: 2d7, 4d8, 5d7, Pd5

Aquesta setmana tenim la primera diada “Top” del calendari, la diada de Sant Ponç on la colla vol fer un pas més en l’evolució de la temporada. Hem de ser tot als assajos i contagiar l’#efecteSaballut tal com vam fer el passat divendres!!