Crònica

Diada de Misericòrdia de Reus

Aquest cap de setmana els Castellers de Sabadell hem actuat a la diada de Misericòrdia de Reus, acompanyats pels locals, els Xiquets de Reus i els Moixiganguers d’Igualada.

Després d’una setmana de vacances post Festa Major, hem obert la diada a Reus amb l’11è 3d8 de la temporada, castell que no ha presentat cap complicació en la seva execució.

En segona ronda hem carregat el 2d7, castell que no portàvem a plaça des del passat mes de maig i que s’ha mostrat nerviós, però una mala sortida de dosos ha fet debilitar l’estructura que ha cedit quan semblava que s’anava a descarregar.

A la tercera ronda ens hem platejat estrenar el 7d8, però seguint la maledicció d’aquest castell aquesta temporada, no l’hem pogut portar a plaça per una baixa d’última hora i hem apostat pel 4d8.

Ens hem acomiadat de la plaça amb un vano de 5.

Recuperem la clàssica de 8, que no portàvem a plaça des de la diada del patrimoni al mes de Maig, malgrat que la torre hagi quedat carregada, es veu que tenim els castells bàsics de vuit molt consolidat i a punt per pujar un pis més aquest últim tram de temporada.

A plaça els Xiquets de Reus han descarregat el primer 3d9f de la temporada i l’han acompanyat del 2d8f. I els Moixiganguers han portat el 2d8f, el 5d8 i han completat l’actuació amb el 3d8.

En resum:
Xiquets de Reus: 2d8f, 3d9f, id5d8, id5d8, id4d8 i 3pd5
Moixiganguers d’Igualada: 2d8f, 5d8, 3d8, pd5 i 5pd4
Castellers de Sabadell: 3d8, 2d7c, 4d8 i Vd5

Aquesta setmana tenim l’última parada abans de concurs, la fira de Sant Miquel a Santpedor. Però ja estem començant a preparar el Concurs, viu-lo des de dins amb nosaltres i vine dilluns, dimecres i divendres al local per preparar els grans castells que hi volem portar!