Crònica

Diada de Sant Jordi a Badia del Vallès

Aquest Diumenge els Saballuts hem actuat a la diada de Sant Jordi de Badia del Vallès, acompanyats pels Marrecs de Salt i els Castellers de Caldes. En aquesta ocasió el temps ens ha acompanyat i hem pogut actuar a plaça.

Després dels pilars de 4 d’inici de diada, hem obert l’actuació amb el segon 2d7 de la temporada, amb una execució pràcticament perfecte.

A segona ronda hem estrenat el 3d8, castell amb diversos canvis respecte el tronc de l’any passat, que s’ha mostrat un pel nerviós, però que s’ha descarregat sense complicacions.

Per tancar la ronda de Castells i completar la primera clàssica de 8 de l’any, hem descarregat el tercer 4d8 de la temporada.

Hem acabat l’actuació amb el tradicional vd5.

Aquesta diada ha servit per estrenar el 3d8 i completar la primera clàssica de 8 del curs, un dels objectius d’aquestes primeres actuacions de la temporada i seguir la progressió cap als castells de la gamma alta de 8.

A plaça els Marrecs de Salt han descarregat el 3d8 i els Castellers de Caldes han portat Castells de 6.

En resum:
Castellers de Sabadell: 2Pd4, 2d7, 3d8, 4d8, Vd5
Marrecs de Salt: 2Pd4, 3d8, id2d7, 5d7, 4d7, Pd5
Castellers de Caldes: pd4ps, 4d6p, id4d6, 4d6, 3d6, 2Pd4

Aquest cap de setmana no tenim actuació, però seguim treballant per iniciar un mes de maig amb la vista posada a la diada de Sant Ponç, diada on els últims anys hem estrenat la gamma alta de 8. Per tant no deixeu de banda l’#efecteSaballut i veniu a assaig el dimecres i el divendres.