Crònica

Diada del local dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau

Aquest cap de setmana hem visitat la ciutat de Tarragona, per actuar en la diada del local de la colla amfitriona, els castellers de Sant Pere i Sant Pau. Però la pluja ha tornat a truncar els plans inicials i l’actuació s’ha hagut de realitzar dins el local d’assaig.

El nostre castell de sortida ha estat el 3d8, que s’ha deformat a nivell de quints, però que hem sabut dominar per poder-lo descarregar sense gaires problemes.

A la segona ronda, hem descarregat el 7d7, que de ben segur, en les pròximes setmanes pujarà un pis més, per convertir-se de vuit.

I per tancar les rondes de castells hem seguit rondant el 4d8.

Hem acabat amb el tradicional vano de 5 per acomiadar-nos de la primera actuació del mes de juny.

Una diada complicada, en un espai reduït i amb molt soroll, però que s’ha resolt amb rapidesa. Seguim rondant els castells bàsics, però ara és l’hora de fer un pas més i per fer-ho us necessitem tots al local cada assaig.

Ens han acompanyat els Castellers de Sant Pere i Sant Pau que han completat una molt bona actuació amb el 2d7, 3d8, 5d7 i en ronda de pilars el seu castell insígnia, el Pd6.

En resum:
Castellers de Sant Pere i Sant Pau: 2d7, 3d8, 5d7, Pd6 i 4pd4
Castellers de Sabadell: 3d8, 7d7, 4d8, Vd5.

Iniciem una setmana molt intensa, la del nostre 24è aniversari, que tindrà un cap de setmana ple d’activitats, amb el plat fort de la diada de diumenge, amb els Castellers de Sant Cugat i els de Sant Pere i Sant Pau. Per tant, treu tot l’ #efecteSaballut i vine al local per celebrar els 24 anys de com cal!