Crònica

Diada dels Castellers de Terrassa

Aquest Diumenge els Castellers de Sabadell hem actuat a la Diada dels Castellers de Terrassa. Al raval de Montserrat hem estat acompanyats pels Castellers de Terrassa, els Castellers de la Sagrada Família i els de Castelldefels.

Hem començat l’actuació amb dos pilars de 4, reivindicant l’alliberament dels presos polítics.

A la primera ronda hem descarregat el 3d8, el 17è de la temporada que ha estat bonic i paradet.

A la segona ronda ha estat el tron del 4d8. El 23è d’aquesta temporada i amb algun canvi pensant en la possibilitat de pujar-lo un pis més la setmana que ve. El castell ha estat malament de mides, però no ha patit per descarregar-se demostrant així, l’experiència de la colla amb aquesta estructura.

I per tancar les rondes de castells, un altre que també pot pujar un pis més la setmana que ve, el 7d7.

Per acomiadar-nos de la plaça hem descarregat el vano de 5.

Completem la que ja podem anomenar “clàssica saballuda” aquesta temporada, que ja hem repetit vuit vegades i que demostren que aquest nivell el tenim més que assumit.

A plaça, els Castellers de Terrassa han tingut el 4d8 com a millor castell i els Castellers de la Sagrada Família i els Castellers de Castelldefels amb castells de set.

En resum:
Castellers de Terrassa: 2pd4, 4d8, 7d7, 2d7 i 2pd5
Castellers de Sabadell: 2pd4, 3d8, 4d8, 7d7 i vd5
Castellers de la Sagrada Família: 2pd4, 3d7, 5d7, 4d7 i 2pd4
Castellers de Castelldefels: 2pd4, 4d7, id3d7, 5d6, id3d7 i 2pd4

I ja estem a l’última setmana d’assajos amb l’actuació del Clot, que posarà el punt final de la temporada. Volem acabar de la manera com cal, en ajudes a fer-ho possible? Veniu al local i apretem fins a l’últim “Saballuts ja estem per avui”!