Notícies

El Documental “Fem pinya amb els joves” arriba al cinema per als instituts participants.

Els centres educatius de Sabadell ja poden reservar les localitats a Ciutat i escola de forma gratuïta.

 

Escolta l’entrevista a Ràdio Sabadell

 

El projecte @fempinyajoves del 2018 arriba al seu punt i final amb la projecció del Documental audiovisual als Cinemes Imperial els dies 18 i 19 de Febrer per als centres educatius de Sabadell.

La projecció s’ofereix de forma gratuïta, tant als instituts públics que han participat d’aquesta aventura com a tots els centres educatius de la ciutat, ja siguin públics, concertats o privats. La reserva de les localitats es pot fer a través del portal Ciutat i escola de l’ajuntament de Sabadell des del Dilluns 4 fins al Divendres 15 de Febrer.

L’horari de les sessions, tant de Dilluns 18 com de Dimarts 19 de Febrer, serà a les 09.00, 09.30, 11.00 i 11.30 hores. Per reservar les localitats per als centres educatius clica aquí.

Posteriorment, volem oferir la seva visualització a la resta de la ciutat, a la resta de professionals i col·laboradors que hi han pres part, al món casteller en general i a qualsevol persona interessada.

Serà el Dilluns 25 de Febrer, en horari de tarda, l’única oportunitat per veure l’obra a la pantalla gran al mateix cinema, acompanyats dels membres dels Castellers de Sabadell. La reserva de localitats es podrà fer via mail al correu electrònic info.projectes@saballuts.cat, o trucant al telèfon 618.837.469. La propera setmana es confirmarà l’horari de projecció a través de les nostres xarxes socials @fempinyajoves i @saballuts. Les places seran limitades a 175 butaques.

Amb una durada de 50 minuts, el documental narra l’aventura viscuda durant el projecte “Fem pinya amb els joves, donem pit als barris”, partint d’un ordre cronològic pel que fa a les sessions i al calendari d’aquest i vist des de 1a persona. Unes veus en off condueixen el documental acompanyades d’imatges de les diferents entrevistes i de les sessions realitzades. L’objectiu d’aquest, explicar la situació actual de molts joves de la ciutat de Sabadell des de un punt de vista social i educatiu i l’impacte que ha tingut el projecte en ells en relació als valors i competències assolides que ens proporciona el món casteller. Fent referència a la pertinença del projecte dels Castellers de Sabadell amb l’ajuntament de Sabadell, dins el marc dels pressupostos participatius Construint ciutat 2019, també es dóna importància a la tasca dels col·laboradors que han participat en aquesta experiència.

Trailer del documental.