BasketBeat

PROJECTE "Fem pinya amb els joves"

Col·laboradors

Basketbeat

Taller de BASKETBEAT

El passat Dilluns 4 de Juny, els joves Saballuts vam poder gaudir d’un taller de BasketBeat al nostre local. L’activitat estava dirigida principalment a joves de la colla d’entre 15 i 30 anys.

Basketbeat és una empresa que es dedica a realitzar tallers en els quals, a través de jocs musicals amb pilotes de bàsquet, es treballen habilitats socials, competències emocionals i valors democràtics. Estan destinats sobretot a persones amb risc d’exclusió social tot i que qualsevol grup o entitat pot ser-ne usuària. Compten amb un equip de treballadors, definits com a professionals de les relacions interpersonals.

En el nostre cas, va ser el mateix Josep Maria Aragay, creador del projecte Basketbeat, qui ens va oferir el taller.

 

La sessió va començar a les sis de la tarda i va durar dues hores. Vam poder realitzar varies activitats. La durada i la valoració la decidíem nosaltres tot dialogant, pilars fonamentals de la filosofia del Basketbeat. Entre joc i joc, va sorgir el debat sobre la importància de l’actitud als assaigs, la concentració als castells i el treballar la cohesió del grup.

Aquí vam tenir la oportunitat de revisar-nos a nosaltres mateixos, compartir opinions i aclarir dubtes, dins un ambient respectuós i assambleari.