Crator produccions

PROJECTE "Fem pinya amb els joves"

Col·laboradors

Crator Produccions

Productora audiovisual ubicada a Cerdanyola del Vallès. Creadors de continguts, productors de vídeos i els encarregats de la gravació i edició de un documental de gran format sobre el nostre projecte.

La visibilitat de la feina desenvolupada és una de les nostres grans preocupacions, és per això, que de la mateixa manera que projectarem el documental a un públic interessat, convertirem aquesta producció en la millor memòria que podria sorgir d’aquest projecte.

 

 

“Comencem cada projecte amb una ronda de descobriments. És la nostra oportunitat de preguntar i escoltar i, realment, començar a conèixer quina és la seva història, audiència, objectius i desafiaments. Aquesta fase inclou converses, investigacions sobre la seva marca, el seu mercat, els seus productes, les seves persones. A través d’aquesta investigació, trobem i sol•licitem material inspirador que pot influir en el concepte general del vídeo. Aquests poden ser enllaços a comercials, vídeos i pel•lícules existents. Fins i tot llibres o anuncis de revistes. Qualsevol cosa que informarà l’estil i el to de la peça.”

Extret de la web: www.crator.net

CRATOR PRODUCCIONS
SANT RAMON 296
CERDANYOLA DEL VALLÈS
08290 BARCELONA