Crònica

Festa Major d’Esparreguera i Festa Major de Barberà del Vallès

Dissabte vam actuar a la Diada de Festa Major d’Esparreguera.

En primera ronda vam descarregar un molt bon 4d8, l’11è de la temporada.

En segona ronda la reestrena del 3d8, que després de la caiguda de Sabadell Festa i Tradició no havíem portat a plaça. Cal destacar que aquesta nova alineació porta un segon, els tres terços, dues quintes, un dos, l’acotxador i l’enxaneta diferent respecte l’últim 3d8 de l’any passat.

I per tancar la ronda de castells un 5d7 sense complicacions.

Per acomiadar-nos de la plaça vam descarregar un solitari pilar de 5.

En aquesta diada estàvem acompanyats dels Castellers d’Esparreguera que van fer una gran Festa Major descarregant el 5d7 i el 7d7 i carregant el 2d7. I els Bordegassos de Vilanova que van portar castells de set.

En resum:
Castellers d’Esparreguera: 5d7, id7d7, 7d7, 2d7c i pd5ps
Castellers de Sabadell: 4d8, 3d8, 5d7 i pd5
Bordegassos de Vilanova: 5d7, 3d7, 4d7 i pd5

I diumenge la cita important del cap de setmana, la Diada de la Festa Major de Barberà del Vallès. A la nostra segona plaça ens van acompanyar els Minyons de Terrassa i els Xics de Granollers.

Igual que el dia anterior vam iniciar l’actuació descarregant el 4d8, que cada dia va millorant una mica més.

A segona ronda el 3d8, un pèl nerviós, però que no va perillar i ens vam poder anotar el 7è de la temporada.

I per acabar, vam descarregar el 7d7, que malgrat voler portar el 7d8 en aquesta actuació, un contratemps d’última hora el farà endarrerir unes setmanes més.

I per primer cop aquesta temporada vam acomiadar la plaça amb dos pilars de 5 i el pilar al balcó.

A plaça els Minyons de Terrassa van portar el millor castell de la diada, el 2d8f i els Xics de Granollers van descarregar el 4d8 com a millor castell de la colla.

En resum:
Castellers de Sabadell: 4d8, 3d8, 7d7 i 2pd5
Minyons de Terrassa: id4d8, id4d8, 2d8f, 3d8 i Vd5
Xics de Granollers: 4d8, 5d7, 3d7 i 3pd4

Cap de setmana que malgrat no portar cap castell de la gamma alta de vuit a Barberà, com ens hagués agradat, l’acabem descarregant quatre castells de vuit i amb la nota positiva de poder tornar a portar a plaça el tres de vuit.

Aquest cap de setmana tornem a tenir doblet d’actuacions, dissabte actuem a la Diada d’aniversari dels castellers de Berga i l’endemà a la tarda actuem a la Festa Major de Puigcerdà. Per tant, si voleu gaudir d’un cap de setmana ple de castells i de bona companyia, veniu tots al local.