Crònica

Fira de Sant Miquel a Santpedor

Aquest cap de setmana els Saballuts hem actuat a la fira de Sant Miquel de Santpedor juntament amb els locals, els castellers de Santpedor i els Tirallongues de Manresa.

A la primera ronda hem descarregat el 3d8, segurament el millor 3d8 del que portem de temporada i amb crits d’un pis mes en acabar el castell.

A la segona ronda ha estat el torn del 4d8, que ha pujat paradet però que a la baixada del castell una rengla s’ha obert i s’ha hagut de treballar, però sense perillar el desenllaç d’aquest.

Per tancar la ronda de castells un 7d7 de tràmit, per arrodonir una bona actuació en clau concurs.

Un Pd5 i dos Pd4 ens han servit per acabar l’actuació i acomiadar-nos de la plaça.

Bona actuació per seguir rondant i agafant confiança als castells bàsics a una setmana de l’esperat Concurs de castells de Tarragona.

A plaça els castellers de Santpedor han carregat el primer 4d7 de la temporada i els Tirallongues de Manresa el 4d8 com a castell més destacat.

En resum:
Castellers de Santpedor: 4d7c, 5d6, 4d6p i Pd5
Castellers de Sabadell: 3d8, 4d8, 7d7, Pd5 i 2pd4
Tirallongues de Manresa: 4d8, 5d7a, 5d7 i Pd5

Ara arriba l’hora de la veritat, entrem a la setmana del Concurs de castells, lloc on volem donar un cop de puny sobre la taula i mostrar-nos a tot el món casteller com el que som, una colla gran i digne d’estar a la jornada de diumenge. Per això hem d’omplir el local d’assaig dimecres, dijous i divendres. Viu-lo des de dins amb els Castellers de Sabadell!