Team bulding – Coaching Casteller

Team bulding - Coaching Casteller

Els tallers de castells per empreses ja són una realitat. Centenars d’empreses busquen diàriament aquelles activitats en grup que fomentin la cooperació i l’increment de confiança entre els companys. Les opcions són molt diverses i la durada d’aquestes, variada, però totes busquen el mateix objectiu: Millorar el treball en equip, buscant la interacció social, el companyerisme i/o el desenvolupament d’alguna activitat impossible de realitzar-la sinó és treballant colze a colze amb la persona que tens al costat.


És per això que moltes empreses han trobat en el món casteller, l’opció ideal.


Segons la definició de la web de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, definiríem els castells com:


“Els castells són una de les manifestacions culturals més genuïnes i singulars d’Europa, consistent en la construcció de torres humanes de fins a nou i deu pisos d’alçada. Sota el tradicional lema identificatiu “força, equilibri, valor i seny”, els castells constitueixen una excel·lent targeta de presentació de Catalunya al món. Contemplar una exhibició castellera i, especialment, participar-hi és una experiència apassionant que permet posar de manifest la lluita per l’auto superació individual i col·lectiva, l’esforç per assolir un objectiu, la solidaritat i la integració de gent de totes les edats, condicions i capacitats sota un mateix projecte.”


La definició deixa en evidència tot allò que una pinya ens pot aportar, des de l’actitud per afrontar un repte fins a l’habilitat de confiar l’un amb l’altre.


Sota el projecte “Company casteller”, els Castellers de Sabadell volem permetre descobrir perquè els castells són patrimoni immaterial de la humanitat, vol ensenyar perquè milers de persones es passen el dia parlant de castells i vol enfaixar-te en un món on només que en falli un, fallem tots. En definitiva, col·locar als companys de feina de la vostra empresa a la pinya d’un castell.


Amb 25 anys de castells a l’esquena, els Castellers de Sabadell han tingut una evolució espectacular, realitzant el primer castell de 6 pisos l’any 1994 i aconseguint fer l’aleta al primer castell de 9 pisos l’any 2014. Considerada una de les millors colles castelleres de Catalunya, segons l’últim rànquing en el Concurs de Castells de Tarragona, els “Saballuts” compten amb un excel·lent equip de didàctica, format per més de 20 monitors qualificats en l’àmbit educatiu i del lleure, que han participat en nombrosos tallers de castells.


Escoles, instituts, empreses, grups d’intercanvi de l’estranger i associacions, han pogut viure una experiència que ha fomentat el treball en equip i l’autosuperació personal, habilitats que sens dubte, seran propietats claus de les canteres de les millors empreses.


I tu, puges?

Activitat també disponible en Castellà, Anglès i Francès. Consulta carta de serveis.

Informació i reserves:

Ricard Burguès i Ducal
Coordinador de projectes i membre de l’equip tècnic de l’entitat.
Correu electrònic: coordinacio.projectes@saballuts.cat
Telèfon: +34 618 837 469

Empreses que ja han col·laborat amb nosaltres