Contractació

Contractació

Tallers

Els Castellers de Sabadell organitzem des de fa anys tallers de castells amb l’objectiu d’aproximar i obrir el fet casteller a la ciutat. Volem donar a conèixer el món dels castells tant als escolars com al públic en general, d’una manera entenedora, pràctica i amena. Els nostres tallers estan pensats per cobrir les necessitats culturals de la ciutat, pedagògiques dels currículums escolars, així com també dels casals d’estiu, esplais, AMPA i altres.

Els Castellers de Sabadell comptem amb un equip que s’encarrega d’organitzar els tallers. Per demanar més informació o per inscriure’s als tallers podeu posar-vos en contacte amb nosaltres (e-mail: saballuts@saballuts.org).

Actuacions

Els Castellers de Sabadell realitzem diferents tipus d’actuacions on s’intenta fer gaudir a tot el públic de cadascun dels castells que enlaira la colla, en la gran majoria de castells la participació del públic pot ser directa, col·laborant a fer la pinya més gran i sòlida, o indirectament, gaudint d’espectador i animant als castellers amb els aplaudiments.

Per sol·licitar una actuació de la colla només has de posar-te en contacte amb nosaltres enviant-nos un correu electrònic: saballuts@saballuts.org o bé trucant al telèfon de la colla: 678 78 49 05.