Actuacions

Actuacions

Els Castellers de Sabadell realitzem diferents tipus d’actuacions on s’intenta fer gaudir a tot el públic de cadascun dels castells que enlaira la colla, en la gran majoria de castells la participació del públic pot ser directa, col·laborant a fer la pinya més gran i sòlida, o indirectament, gaudint d’espectador i animant als castellers amb els aplaudiments.

La disponibilitat de la colla sempre està subjecta al calendari i al vist-i-plau de la Junta Directiva:

Actuacions en solitari

Actuacions on només hi participa els Castellers de Sabadell, en totes aquestes exhibicions es pot establir quin és el nombre de castells mínims a que la nostra entitat es compromet a realitzar:

  • Exhibicions amb contracte per a particulars: empreses, agrupacions (excloses les que no tenen ànim de lucre). En aquest cas també es pot realitzar de la contractació de la colla per realitzar al menys un pilar.
  • Exhibicions amb contracte per a particulars: agrupacions sense ànim de lucre. En aquest cas també es pot realitzar de la contractació de la colla per realitzar al menys un pilar.
  • Exhibicions contractades per les associacions de veíns, per Festa Major del barri i que entren dins el conveni amb l’Ajuntament.
  • A part d’actuacions convencionals, la colla també realitza actuacions solidàries amb diverses entitats sense ànim de lucre, on s’hi realitza algun castell, pilar o taller.

Malgrat que totes aquestes actuacions en principi només es contempla que s’actui en solitari hi ha l’oportunitat de contactar amb els Castellers de Sabadell per intentar aconseguir que l’actuació sigui de molt més nivell amb la contractació a través dels Saballuts d’una altra colla castellera

Actuacions amb altres colles

Actuacions amb altres colles: s’hi realitza habitualment al menys 3 castells i un pilar.

  • Exhibicions on se’ns contracta directament per l’organitzador de l’acte i que contracta a cada colla per separat.
  • Exhibicions on se’ns contracta directament i que se’ns demana que hi portem alguna altra colla a l’actuació.
  • Exhibicions d’intercanvi amb altres colles.
  • Exhibició on una altra colla ens realitza un pagament per realitzar l’actuació que fem amb ells, sense esperar cap interncanvi.

Per sol·licitar una actuació de la colla només has de posar-te en contacte amb nosaltres enviant-nos un correu electrònic: saballuts@saballuts.cat o bé trucant al telèfon de la colla: 678 78 49 05.