Crònica

Diada de Sant Jordi a Mollet del Vallès

Després d’una tarda d’actuació a Sabadell envoltats de roses, llibres i castells el dimarts 23 d’abril, ahir diumenge vam visitar els Castellers de Mollet per a la seva diada de Sant Jordi, que es va celebrar a les 12h al Pla de les Pruneres (un cop acabada la cercavila que s’havia fet prèviament). Mentre que els verds clar en van esdevenir la colla amfitriona, també hi havia els Castellers de l’Alt Maresme (Maduixots). El dia va esdevenir una mica plujós al principi, però el Sol va sortir de seguida i tot va marxar sense problemes.

Vam iniciar la diada amb 2pde4.

A primera ronda, vam descarregar el quart 4de8 de la temporada amb molta fermesa i elegància, el qual no ens va suposar cap problema.

Un cop descarregat el carro gros amb èxit, vam intentar que el coincidís amb el 3de8, però vam patir un petit contratemps i es va produir un despenjament de la canalla a l’hora de descarregar el 3de8. La resta de l’estructura havia quedat intacta fins a dosos, que van baixar finets, després quintes…, i finalment es va aconseguir desmuntar completament amb total tranquil·litat. El castell va quedar en carregat, però ningú va prendre mal.

A tercera ronda vam descarregar el 7de7 sense cap mena de dificultat.

En acabar, vam assolir un pde5 i 2pde4 per a tancar l’actuació.

Per altra banda els Castellers de Mollet han descarregat el 3de7 que van aconseguir carregar durant l’any passat, i s’havien proposat consolidar al llarg de les nou actuacions de la temporada d’enguany.

Resum de l’actuació de Sant Jordi a Sabadell:

Saballuts: 2pde4, 3de7, id4de7, 4de7, 5de7 i 2pde4

Resum de l’actuació de Sant Jordi a Mollet del Vallès:

Castellers de Mollet: pde4, 3de7, id4de7, 4de6, 2de6, pde4

Saballuts: 2pde4, 4de8, 3de8c, 7de7 pde5, 2pde4

Maduixots: pde4, id4de6, 3de6, 2de6, pde5, pde4

Ens veiem a les al Parc Catalunya el diumenge 5 de maig, en motiu de la Tripleta de Colles a Sabadell. T’hi esperem a les 12h, ben impacients per a continuar amb els #25deixantempremta!