Crònica

Diada de Santa Madrona

Hola a tothom de nou, comencem una nova temporada castellera i no és una temporada com una altra, és la temporada del 25è Aniversari de la colla!

Després de dos mesos assajant, ha arribat el moment de treure els castells a passejar per les places d’arreu de Catalunya. I ahir vam tenir la primera oportunitat a la Diada de Santa Madrona que se celebra al Poble Sec de Barcelona.

A la plaça Santa Madrona, vam actuar amb els Castellers del Poble Sec i els Castellers de la Vila de Gràcia.

Com sempre vam començar la diada amb els dos pilars de 4 d’inici d’actuació.

A la primera ronda de castells, vam portar el 7d7 que es va completar amb tota tranquil·litat.

A la segona ronda un altre castell de la gamma alta de set, el 5d7 que també es va completar sense problemes, però aquest va patir un lleuger tremolí.

I per tancar les rondes de castells vam descarregar un 4d7.

Ens acomiadàvem de la plaça igual que com vam començar, amb dos pilars de 4, aquest reivindicant l’alliberament dels presos i exiliats polítics (dissabte a la tarda un bon nombre de castellers de la colla van viatjar a Madrid per manifestar-se a favor del dret a decidir i van alçar un pilar de 4).

En resum:

Castellers del Poble Sec: 3pd4, 4d7, 4d7a, 3d7 i Pd5

Castellers de la Vila de Gràcia: 2pd4, 5d7, id4d7a, 4d7, 4d7a i Pd5

Castellers de Sabadell: 2pd4, 7d7, 5d7, 4d7 i 2pd4

Ara sí, comença l’acció! Primera actuació de rodatge amb tres castells de 7, però les sensacions són bones i s’està fent molt bona feina, els castells de vuit estan a punt d’arribar… Però per això hem de ser-hi tots a l’assaig. Vine dilluns, dimecres i divendres al local i segueix deixant empremta amb els Saballuts #25deixantempremta.

A per cert, aquesta setmana tenim la diada d’inici de temporada i com ja ho vam fer l’any passat, la celebràrem a la segona plaça de la colla, a Barberà del Vallès. Ens acompanyaran els Tirallongues de Manresa, els Castellers de Caldes i els Castellers de Terrassa.