Crònica

Diada del Patrimoni a Terrassa

Aquest cap de setmana hem visitat Terrassa, amb motiu de la diada del Patrimoni. A l’emblemàtica Seu d’Egara, hem aixecat els nostres castells, acompanyats dels Minyons de Terrassa i els Castellers de Barcelona.

Per començar l’actuació hem descarregat el 3d8, que hem completat sense cap complicació, i que ha servit per estrenar un casteller en el pis de segons.

A la segona ronda hem optat pel 4d8, que també ha portat estrena en el pis de segons i que ha estat dominat en tot moment.

I per tancar les rondes de castells, hem carregat el 2d7, castell que s’ha trencat de forma inesperada a la sortida de l’enxaneta, però que no suposa cap contratemps en la progressió de la colla en aquest primer tram de la temporada.

El vano de 5 ha servit per acomiadar-nos d’aquesta actuació.

Malgrat patir la primera caiguda de l’any, podem treure coses molt positives d’aquesta diada, com ara l’entrena de castellers al tronc dels nostres castells bàsics de vuit, que reflecteixen a plaça, la bona feina que estem fent a l’assaig.

A plaça, els Minyons, han fet la seva millor diada del curs, estrenant el 3d9f i el 5d8 i completant-la amb el 2d8f i el Pd6 i els Castellers de Barcelona han portant el 3d8 com a castell destacat.

En resum:
Minyons de Terrassa: 5d8, 3d9f, 3d8f i Pd6
Castellers de Barcelona: 3d8, 2d7, 5d7 i Pd5
Castellers de Sabadell: 3d8, 4d8, 2d7c i vd5

Aquest cap de setmana visitem la ciutat de Tarragona per actuar al barri de Sant Pere i Sant Pau. Una bona oportunitat per tornar a portar castells de la Gamma Alta una setmana abans de la diada del nostre aniversari que serà el diumenge 10 de juny. Apa ja sabeu, l’#efecteSaballut no s’atura i seguim treballant com cal, que el millor està per venir.