Notícies

Estrena del documental “Fem pinya amb els joves” a YOUTUBE aquest DIUMENGE 10/03 a les 16.00 h.

Amb la seva estrena oficial el passat Dilluns 25/02/2019 als Cinemes Imperial de Sabadell, el documental narra l’aventura viscuda durant el projecte “Fem pinya amb els joves, donem pit als barris”, partint d’un ordre cronològic pel que fa a les sessions i al calendari d’aquest i vist des de 1a persona. Unes veus en off condueixen el documental acompanyades d’imatges de les diferents entrevistes i de les sessions realitzades.

L’objectiu d’aquest, explicar la situació actual de molts joves de la ciutat de Sabadell des de un punt de vista social i educatiu i l’impacte que ha tingut el projecte en ells en relació als valors i competències assolides que ens proporciona el món casteller. Fent referència a la partenariat del projecte dels Castellers de Sabadell amb l’ajuntament de Sabadell, dins el marc dels pressupostos participatius Construint ciutat 2019, també es dóna importància a la tasca dels col·laboradors que han participat en aquesta experiència.

Els participants i destinataris d’aquest projecte, van ser els alumnes de secundària dels 13 instituts públics de Sabadell que han acollit el projecte (TOTS ELS DE LA CIUTAT!). El total d’alumnes de secundària que han participat entre tots els centres és de uns 1.400 alumnes. En total, s’han arribat a realitzar 70 sessions diferents amb els 13 instituts, 70 desplaçaments de monitors i material, amb una durada de gairebé 300 hores lectives.

La demanda de la gran majoria del professorat que ha acollit aquesta primera edició ha esta molt clara: Repetir el curs que vé! És per això que el projecte “Fem pinya amb els joves” vol continuar la seva aventura durant el curs escolar 2019-2020. Havent aconseguit reduïr el seu pressupost, els Castellers de Sabadell busquen ara finançament.

Els Castellers de Sabadell disposen de tots els permisos de les discogràfiques dels grups de música per a la cessió dels drets d’autor dels temes inclosos en aquest documental per a la projecció i publicació del mateix.

Enllaç Youtube.

Recorda subscriu-te i clickar la campaneta per no perdre’t l’estrena.
Tot i així, el documental estarà disponible a la plataforma passada la seva estrena i es podrà veure en qualsevol moment.