Crònica

Festa Major del Camp d’en Grassot

Aquest cap de setmana els Saballuts hem tornat a visitar la ciutat de Barcelona, aquesta vegada en les festes del Camp d’En Grassot a la Vila de Gràcia.

Hem iniciat l’actuació descarregant el 4d8, el 10è de la temporada.

A la segona ronda, hem fet un intent desmuntat de 3d8, que després de la caiguda de la diada de Festa i Tradició no havíem portat més a plaça, però que el tremolí dels castells ha causat alguns dubtes de la canalla que finalment han fet baixar el castell.

A la ronda de repetició hem descarregat el 7d7.

I per tancar les rondes de castells, hem descarregat el 5d7.

A la ronda de pilar, aquesta vegada hem apostat per un solitari pilar de 5, amb l’estrena del terç.

Diada llarga i calorosa, amb molts intents demuntats per part de les tres colles participants, però que serveix per seguir rodant troncs i per guanyar confiança.

A plaça els castellers de la Vila de Gràcia han descarregat el mateix programa de castells que nosaltres i els Castellers de Lleida han portat castells de la gamma alta de 7.

En resum:
Castellers de la Vila de Gràcia: 5d7, id4d8, 4d8, 7d7 i Vd5
Castellers de Lleida: id4d8, id4d8, 5d7, 4d7p i 3pd4
Castellers de Sabadell: 4d8, id3d8, 7d7, 5d7 i Pd5

Ara arriba la setmana més important del primer tram de la temporada, la de la Festa Major de Barberà del Vallès. Tenim tres assajos generals per preparar una gran actuació a la nostra segona casa i demostrar que els Saballuts som una gran colla. L’ #efecteSaballut arriba al final del seu recorregut i el volem notar com mai, per tant ja sabeu, omplim el local!!