Crònica

XXV Aniversari de la Independència de Badia del Vallès

Aquest any no som els únics que celebrem el nostre primer quart de segle. Ahir, diumenge 14 d’abril vam actuar a Badia del Vallès en motiu del XXV Aniversari de la Independència de la ciutat (ho és des del 14 d’abril de 1994). Ho vam fer amb els Castellers d’Esplugues (Cargolins), els Castellers del Poble Sec (Bandarres) i els Castellers de Castellera (Capgirats).

Aquest cop vam arribar a les 10.30h a la Plaça Major de Badia, doncs l’actuació començava a les 11.00h del matí, davant de l’Ajuntament. Així doncs, vam iniciar l’actuació amb 2pde4 més matiners que de costum. Aprofitem per donar el nostre suport i ànim als nostres companys Cargolins, que en aquell moment també van aixecar un pde4 de dol per la pèrdua d’un dels seus membres de la colla.

A segona ronda vam descarregar el 7de7.

A segona ronda vam tornar a assolir amb èxit el 4de8, l’únic castell de 8 presenciat a l’actuació, i un dels 10 bàsics de 8 que han descarregat diverses colles castelleres.

A tercera ronda hem descarregat el 5de7; i per acabar de tancar la diada hem fet un pde5, 2pde4 i un pde4 al balcó.

El 4de8 verd va ser l’únic castell de 8 pisos que vam poder veure a la diada, però també vam poder apreciar castells de 7 dels Cargolins i els Bandarres. A més, els Capgirats van assolir el segon 4de7 del seu historial, i també van coronar el pde5.

Resultats finals a Badia del Vallès:

Saballuts: 2pde4, 7d7, 4d8, 5d7, Pd5, 2pd4 i pd4 al balcó

Cargolins: pde4 dol, pde4, 4d6, 3d7, 4d6a, Pd5 i Pd4

Bandarres: 2pde4, 4d6a, 4d7, 3d7 i Pd5

Capgirats: pde4, pde4ps, 2d6, 4d7, 5d6 i Pd5c

Un cop acabada l’actuació, vam escoltar unes paraules de manifest que va llegir des del balcó de l’Ajuntament Eva Menor, l’alcaldessa de Badia del Vallès. Després vam gaudir tots plegats d’un pica-pica a la plaça per a tots els assistents, i vam anar tots cap al local a jugar el Torneig de Futbolí dels #25deixantempremta. Enhorabona als guanyadors, Eugeni i Novell!

Aquesta Setmana Santa descansem el divendres, però ens queden grans fites per assolir, i estem ben segurs que amb esforç i ganes ho aconseguirem. T’esperem al Local del Carrer Emprius!