Política de reemborsaments i devolucions

Condicions de venda

Enviaments

No es farà cap enviament de productes. Els productes comprats es recolliran al local dels Castellers de Sabadell.

Preus

Tots els preus que apareixen a la botiga dels Castellers de Sabadell són en € i inclouen l’IVA vigent corresponent (21%) i són vàlids excepte fi d’existències.

Acceptació de comandes

Els Castellers de Sabadell es reserven el dret d’acceptar o no les comandes realitzades.

En cas d’error en els preus i quantitats tant dels productes com de l’import del transport, els Castellers de Sabadell podran anul·lar la comanda, tot i que el sistema hagi confirmat automàticament la compra de la mateixa, reintegrant el total de l’import satisfet pel comprador.

En cas de qualsevol error o dubte tant en el procés de compra com en la veracitat del mateix, els Castellers de Sabadell podran anul·lar la comanda, tot i que el sistema hagi confirmat automàticament la compra de la mateixa, reintegrant el total de l’import satisfet pel comprador.

Devolucions

Si no estàs completament satisfet amb la teva compra pots retornar-nos-la dins dels següents 15 dies després de rebre el paquet. Podràs canviar-la per altres productes o rebre la devolució del 100% del valor dels articles de la teva comanda. Cal tenir en compte que en aquests casos el client haurà de portar els productes al local dels Castellers de Sabadell. Per poder procedir al canvi i/o devolució d’una comanda, els productes o articles retornats han de trobar-se en perfectes condicions, juntament amb el seu embalatge original complet.

Si vols cancel·lar una comanda que ja ha estat confirmada, pots posar-te en contacte amb nosaltres per informar-nos-en per correu electrònic a saballuts@saballuts.cat.

En cas de trencament o pèrdua de tot o part de la comanda es procedirà al seu posterior lliurament o la devolució de l’import total satisfet.

Responsabilitat

Els Castellers de Sabadell no es fan responsables de cap pèrdua o dany causat als nostres clients o qualsevol tercera part a causa de l’ús d’algun dels productes subministrats.

Llei aplicable

Per donar compliment a l’article 10 de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE), cal que inclogui les dades bàsiques que identifiquen el comerç en l’exercici de la seva activitat :

Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (34/2002 de 11 de juliol).

Article 10 Informació general

  1. Sense perjudici dels requisits que s’estableixen en matèria d’informació a la normativa vigent, el prestador de serveis de la societat de la informació estarà obligat a disposar dels mitjans que permetin, tant als destinataris del servei com als òrgans competents, accedir per mitjans electrònics, de forma permanent, fàcil, directa i gratuïta, a la informació següent:

    CIF: G60814241
    Adreça: C/Emprius, 13, 08202 Sabadell
    Telèfon: 678 78 49 05
    Inscrita amb el número 16291 de la secció 1º de la demarcació de Barcelona del Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya.